Helikopter Ambulans

Havalimanın bulunmadığı bölgelerde zamanla yarışılan durumlarda helikopter ambulans yoğun bakım donanımı ve deneyimli sağlık ekibi ile en uygun çözüm olarak sunulmaktadır. Helikopter ambulans ile hastanelerin heliportlarına, heliportların olmadığı yerlerde ise en uygun alana iniş yapabilmesi ile hasta transferini en kısa sürede gerçekleşmesini sağlamaktadır.

Helikopter ambulans ile kara transferine ihtiyaç duyulmadığı için zaman ve maliyet tasarrufu sağlamaktadır. Hizmet verilen ambulans helikopterler sağlık bakanlığı tarafından onaylı Türk Sivil Havacılık otoriteleri tarafından denetlenen yoğun bakım donanıma sahip, düzenli bakımlardan geçen helikopter ambulanslardır.

Helikopter Ambulans ile hasta transferlerinde ücretlendirmeler uçuş süresi doğrultusunda hesaplanmaktadır. Bizlere hastanızın medikal durumunu belirten epikrizi göndermeniz sonrasında medikal ekibimiz hastanızın helikopter ambulans ile transferinin uygun olup olmadığını inceler. Eğer hastanız helikopter ambulans ile transfere uygunsa toplam uçuş süresi üzerinden size helikopter ambulansın en uygun maliyetini sunarız. 

Helikopter ambulans ve hava ambulansı ile ilgili hastanızın medikal durumuna ve bulunduğu bölgeden medikal tahliyesi için en sağlıklı ve uygun çözümler için herhangi bir ücret ödemeden dilediğiniz zaman aşağıdaki iletişim bilgilerimizden ekibimizle görüşebilir, bilgi alabilirsiniz.

+90 541 570 99 11

Yorum Yap